İŞ ADAMLARI ÜMRANİYE’DEYDİ

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Tantavi Sosyal Tesisi’nde düzenlenen yemekte ESSİAD İş Adamları Dernek üyeleriyle buluştu.

BELEDİYELER 21.02.2024 20:07:15 0
İŞ ADAMLARI ÜMRANİYE’DEYDİ

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan İsmet Yıldırım, İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İş Adamları Dayanışma Dernek üyeleriyle ESSİAD istişare toplantısında bir araya geldi.

ESSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Sarı Başkan Yıldırım’a ilçedeki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, seçimlerde başarılar diledi.

Başkan Yıldırım programda yaptığı konuşmada, “Sivil toplum kuruluşlarımızın bir araya gelmesi ve kendisini ifade edebilmesi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Türkiye’nin büyümesi sizlerle mümkün oluyor. Bu işin lokomotifi sizsiniz. Büyümeyi hedef haline getirmelisiniz. Bu da 16 saat çalışmakla mümkün olabilir” dedi.

“4.5 yıldır İstanbul nadasa kaldı” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Yıldırım, “Toprağı yeniden ekmemiz gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız, 150 yıldaki işleri 22 yıla sığdırdı. İstanbul’umuzun şu anki belediyecilik anlayışını Ümraniye’mizde üzülerek görüyoruz. Biz istiyoruz ki, İstanbul’da hizmetlerimiz şaha kalksın. Büyükşehir’in ve ilçe belediyelerimizin senkronize olması lazım” dedi. Lansman programına da değinen Yıldırım, yaptığımız ve yapacağımız hizmet ve projelerimizi anlattık. Sizlerin desteğine talibim. Programa geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : BELEDİYE365