NEFES KESEN AYAK TENİSİ TURNUVASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ayak tenisi turnuvasında 200 sporcunun oluşturduğu 50 takım şampiyon olmak için kıyasıya mücadele verdi. Başkan İsmet Yıldırım da turnuvaya katılarak sporcuların heyecanına ortak oldu.

BELEDİYELER 12.09.2023 15:27:25 0
NEFES KESEN AYAK TENİSİ TURNUVASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Ümraniye Millet Bahçesi Spor Tesisleri’nde düzenlenen ayak tenisi turnuvası nefesleri kesti. 50 takımın katıldığı turnuvada 18 yaş ve üzeri 200 sporcu yer aldı. Sabahın erken saatlerinde başlayan turnuvada 50 müsabaka oynandı.

Turnuvaya katılan her sporcuyu kutluyorum

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Turnuvaya katılan her sporcuyu kutluyorum. Burada şampiyonluktan çok, önemli olan turnuvaya katılmaktır. Hem dereceye giren sporcularımız hem de turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Ayrıca 4. olan takımımıza da ödül vereceğiz. Gençlerimiz için farklı branşlarda çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Turnuvada yeteneklerini sergileyen sporcular şampiyonluk için büyük çaba sarf etti. Zorlu final maçlarının ardından şampiyonluğu CamgazTamgaz takımı göğüslerken; Yıldızlar takımı ikinci, İstanbul İtfaiye takımı ise üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa töreni düzenlenerek madalya ve para ödülleri takdim edildi.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : BELEDİYE365