SİVRİSİNEK VE HAŞERELERLE MÜCADELE SÜRÜYOR

SİVRİSİNEK VE HAŞERELERLE MÜCADELE SÜRÜYOR

BELEDİYELER 20.07.2023 12:31:35 0
SİVRİSİNEK VE HAŞERELERLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Giresun Belediyesi, vatandaşların sağlıklarının korunması ve rahat bir yaz dönemi geçirmesi için sivrisinek, sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekipleri, yaz aylarında insan sağlığını tehdit eder hale gelen sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı yapılan çalışmalarda her bir detayı titizlikle değerlendirerek ilaçlama yapıyor.

Belirlenen program dahilinde akşam saatlerinde tüm mahallelerde ilaçlama çalışması yürüten ekipler öncelikle sivrisineklerin üremelerine uygun ortamları tespit ederek bu noktalara yöneliyor ve ilerleyen saatlere kadar çalışmalarını sürdürüyor.

Çevre sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecek zararlılara karşı etkin bir mücadele gerçekleştiren ekipler, çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlar kullanıyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri; ilaçlamaların düzenli olarak devam edeceğini ve vatandaşın sağlığını korumak ve sivrisineklerin rahatsızlık verici etkilerini en aza indirmek için gece gündüz demeden çalışılacağını bildirdi.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : BELEDİYE365